decoratie-multimedia-header

UW KOSTBARE ACCESSOIRES REINIGEN

Schoonmaken van decoratieve voorwerpen en multimedia

Een zilveren lijst met een dierbare foto, een kandelaar van de familie, een decoratief beeldje op de houten tafel, het scherm van uw telefoon: ze hebben allemaal onderhoud nodig. Met de schoonmaakproducten van Hagerty zorgt u voor reiniging en onderhoud van uw meubels, decoratieve voorwerpen en multimedia zonder ze te beschadigen. De schoonmaakproducten bestaan uit lotions, doeken, handschoenen, sprays en crèmes. 

Decoratieve voorwerpen en beeldschermen schoonmaken

zilver

Zilver & verzilverd

Voor het schoonmaken van zilver en verzilverde voorwerpen, zijn er veel Hagerty producten om uit te kiezen. Van diepe reiniging van zilver tot dagelijks onderhoud. En van een schoonmaakmiddel dat u in staat stelt het voorwerp vast te houden tijdens het poetsen tot een spray die een beschermende laag achterlaat.

tafelzilver-schoonmaken

Koper, messing & brons

Heeft u een dierbaar voorwerp van koper, messing of brons dat wel eens gepoetst mag worden? Bijvoorbeeld een kandelaar, beeldje, vaas of muziekinstrument dat nodig mag worden schoongemaakt? Reinig uw geliefde accessoire grondig met onze schoonmaakmiddelen en breng de glans terug.

staal-rvs-chrome

Staal, RVS & chroom

Huishoudelijke apparatuur, de kookplaat, de oven, uw espressoapparaat, de gootsteen.. Tien tegen één dat een of meerdere producten in uw keuken gemaakt zijn van roestvrij staal (rvs) of chroom. Onze schoonmaakmiddelen reinigen met gemak afdrukken van roest, kalk, vet, vingers en waterdruppels.

kristal-glas-2

Kristal & glas

Een kroonluchter met Venetiaans glas, een collectie miniaturen van kristal of een auto op schaal van metaal: zo nu en dan moeten ze schoongemaakt worden. Met ons schoonmaakmiddel is reinigen eenvoudig. Het geeft vrijwel onmiddellijk resultaat en veroorzaakt geen krasjes of afdrukken.

hout

Hout

Onze spray en crème reinigen, verzorgen en voeden hout. Of het nu gaat om het schoonmaken van houten meubels. Of om lijsten, beeldjes en andere voorwerpen. Onze schoonmaakmiddelen voor hout zorgen voor een antioxiderende en reinigende werking. Onderhoud voor hout!

leer

Leer

Reinig uw lederen accessoires in huis zoals een tijdschriftenhouder van leer, lederen kussen of leren poef eenvoudig met onze crème of spray. Onze verzorgende onderhoudsmiddelen verzachten en repareren beschadigd leder. Schoonmaken gaat snel, is efficiënt en voedend.

Beeldscherm

Vingerafdrukken, vetsporen en ophopend vuil. Door ons toenemende gebruik van beeldschermen, moeten we ze ook geregeld schoonmaken. 

Daarvoor ontwikkelden wij schoonmaakmiddelen die beeldschermen van tablets, telefoons en computers snel reinigen zonder ze te beschadigen. 

tablet-3

Wij houden je graag op de hoogte van (exclusieve) kortingen, nieuwe producten, praktische schoonmaak tips en nog véél meer. 


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling in onze webshop!


Alvast meer lezen over het verzorgen van je favoriete sieraden of zilverwerk?! Kijk dan eens op onze blogpagina!

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: