OVER HAGERTY

SPECIALIST IN HET REINIGEN VAN UW KOSTBAARHEDEN

Sieraden reinigen vroeger

William J. Hagerty richtte in 1895 Hagerty op in South Bend, USA. Hij begreep als geen ander dat delicate en kostbare materialen als edelsteen, zilver, goud en platina speciale zorg verdienen. Toch zag hij in zijn omgeving veel onkunde waardoor sieraden en juwelen onnodig schade opliepen. Dat zetten hem aan tot het produceren van veilige schoonmaakmiddelen voor edelmetalen.


In de jaren vijftig ontwikkelden zijn kleinkinderen nieuwe hoogwaardige schoonmaakproducten, waaronder voor zilveren bestek. Het stelde mensen in staat hun kostbaarheden schoon te maken zonder het materiaal zelf te beschadigen.


Hagerty Nederland importeert en distribueert het gehele Hagerty assortiment al ruim 35 jaar aan diverse sectoren in de Benelux. Het bedrijf is in 2021 binnen de familie overgenomen, waarbij nog steeds een persoonlijke benadering voorop staat. En aan wie u -tot op de dag van vandaag- rechtsreeks uw productvragen kunt stellen.

experts-v2
productline-1

Hagerty vandaag

Hagerty is inmiddels te koop in meer dan 70 landen. Onze schoonmaakproducten worden vooral gebruikt door juweliers en professials. Zij snappen immers dat de waarde van een juweel of sieraad sterk afhankelijk is van de wijze van schoonmaken en onderhouden.


Maar Hagerty is er ook voor consumenten. Voor sieraden hebben we schuurmiddelvrije schoonmaakproducten op kleibasis die uw kostbaarheden professioneel en veilig reinigen.


Inmiddels maakt Hagerty ook schoonmaakproducten voor in het huis. Van het schoonmaken van woonaccessoires tot het scherm van uw tablet. En van een natuurstenen vloer tot de stof van uw bankstel, ook hierin garandeert Hagerty een grondige reiniging zonder het oppervlak te beschadigen. Zo geniet u nog langer van uw kostbaarheden.


Hagerty, blijf genieten.

Wij houden je graag op de hoogte van (exclusieve) kortingen, nieuwe producten, praktische schoonmaak tips en nog véél meer. 


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling in onze webshop!


Alvast meer lezen over het verzorgen van je favoriete sieraden of zilverwerk?! Kijk dan eens op onze blogpagina!

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: