Hagerty blogs


Welkom op onze blog pagina! Hier vertellen we je graag meer over het verzorgen en reinigen van jouw waardevolle items. Hagerty heeft de afgelopen 125 jaar een ruim assortiment aan hoogwaardige schoonmaak producten ontwikkelt. Niet alleen voor het schoonmaken van zilverwerk, sieraden, horloges of leren tassen maar ook voor decoratieve voorwerpen of muziekinstrumenten van bijvoorbeeld koper, brons, messing en hout. Wij gebruiken hiervoor de fijnste ingrediënten en produceren zo duurzaam mogelijk. Bijna al onze producten worden in Nederland of Duitsland gemaakt, wel zo'n prettig idee toch? Tenslotte vindt je op onze website ook hele fijne producten voor het grondig en hygiënisch reinigen van je matrassen, kussens, delicate meubelstoffen, vloeren en keukenapparatuur, ideaal voor de jaarlijkse grote schoonmaak. Wil je je laptop, tablet of telefoon echt hygiënisch reinigen, kijk dan eens op onze pagina MultiMedia. Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste product dus heb je vragen, neem dan contact met ons op!

quasar-design-2

Quasar design

‘Design is de taal die we allemaal begrijpen’. ‘Onze ontwerpen, onze producten, onze oplossingen moeten iets creëren: een sfeer in een ruimte, een wow-ervaring, een persoonlijkheid uitdrukken. Wij zijn gedreven om uitdrukking te geven, door middel van design.

trompet-4

Instrumenten reinigen

Nu het seizoen wisselt en de blaadjes van de bomen vallen, maken we het binnen gezellig. Kaarsje aan, samen koken en waarom ook niet: een stukje op je trompet meespelen met Autumn Leaves. Maar die kan wel een schoonmaakbeurt gebruiken! In dit blog vertellen we je graag hoe je hem weer veilig schoonmaakt en laat glanzen..

najaarsschoonmaak

Najaarsschoonmaak: leg de basis voor een heerlijk najaar

Vol nostalgie kijken we terug op mooie stranddagen, lange avonden, een fijne vakantie en verrassende zomerse gerechten. En ja, daar is ie dan: de onvermijdelijke herfst. Dagen worden korter, temperaturen dalen en het weer wordt onbestendig. Ben jij er klaar voor?!

parels4

Alles over parels!

Dit jaar was er een grote tentoonstelling van schilder Johannes Vermeer in het Rijksmuseum. Zijn meesterwerk ‘Meisje met de parel’ kreeg een prominente plek, want het wordt door velen nog steeds gezien als het hoogtepunt van zijn oeuvre. In de loop der eeuwen zijn er veel meer schilders geweest die parels een belangrijke plek in hun werk gaven.

jm-zilver-oorbel-schoonmaken-v4

Hoe maak ik thuis mijn zilveren oorbellen schoon?

Het regelmatig schoonmaken van je zilveren oorbellen is essentieel om hun glans en schoonheid te behouden. Of je nu kiest voor een eenvoudig huismiddeltje of een professioneel poetsmiddel, het is belangrijk om de juiste technieken en producten te kennen. Wij leggen je graag uit hoe het werkt.

summer

Sieraden en juwelen in de zomer

Nog even en dan begint de vakantie. Eindelijk tijd voor jezelf, lekker aan het strand, of zwembad. Maar let op! Bescherm je sieraden goed tijdens de zomer want zout water, chloor, zonnebrand en zand kunnen funest zijn voor je kostbaarheden.

tuinkussens-2

Maak je buitenruimte mooi voor de zomer!

De zomer is begonnen.. Het leven verplaatst zich naar buiten, naar de tuin of het balkon. Dan is het wel zo fijn als alles er weer helemaal spik en span bij staat. Wil je weten hoe wij dat doen, lees dan verder!

schoonmaak

De voorjaarsschoonmaak

De lente zet deze week eindelijk door in Nederland. Met die fijne zomerperiode dichtbij, voel je je meteen een stuk vrolijker. Alsof alles weer opnieuw start, een nieuw fris begin! Maar je huis staat nog in de winterstand en daar moet echt wel even de bezem doorheen. In deze blog geven we jou advies hoe je je huis met minder tijd en moeite weer helemaal op kunt frissen.

juwelen-blog

Juwelen schoonmaken

Diamonds are forever. Diamonds are a girl’s best friend. Graag praten we je kort bij over het verschil tussen edelstenen en halfedelstenen. En tussen sieraden en juwelen. We vertellen je gelijk hoe je ze het beste schoonmaakt.

leer-cover-kopie

Leer reinigen

Leder is stijlvol, tijdloos en duurzaam en daarom een populair materiaal voor veel mooie producten waaronder designer bags. In dit blog vertellen we je graag iets over leer. En mannen… we beloven dat we het niet alleen over tassen zullen hebben. We praten je ook helemaal bij over het onderhoud van je leren autostoel.

18

Hoe maak ik mijn zilveren sieraden schoon?

Zilveren sieraden kunnen soms letterlijk zwart zien! Dat komt door oxidatie, dat is niet schadelijk maar ook niet zo mooi. Weten hoe je je zilveren sieraden kunt schoonmaken? Wij helpen je graag met onze tips & tricks!

zilver-bestek-9

Zilver bestek

Het is weer terug: zilver bestek. En hoe! Cassettes met zilveren of verzilverd bestek verruilen de laatste maanden voor vaak hoge prijzen van eigenaar op populaire veilingsites. In dit blog vertellen we je er graag meer over de geschiedenis maar ook hoe je het eenvoudig weer laat glanzen!

gold-jewelry

Alles over het reinigen van gouden juwelen

Als er één edelmetaal is waar we met zijn allen door gefascineerd zijn, dan is het wel goud. Wil je hier meer over lezen en te weten komen hoe je je gouden sieraden weer kunt laten glanzen? Lees dan verder in onze blog!

Wij houden je graag op de hoogte van (exclusieve) kortingen, nieuwe producten, praktische schoonmaak tips en nog véél meer. 


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling in onze webshop!


Alvast meer lezen over het verzorgen van je favoriete sieraden of zilverwerk?! Kijk dan eens op onze blogpagina!

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: