blog-schoonmaakhandschoen-header-3

De ideale schoonmaakhandschoen

Wuif vet en vuil weg met… een handschoen!


Oooooh, hoe heerlijk zou dat zijn? Schoonmaken zonder inspanning? Een heerlijke workout en tegelijkertijd hagelwit sanitair? Sprookjes bestaan niet, maar met de ultra microfiber handschoenen komen we in de buurt! Deze handschoenen van Hagerty gaan namelijk op grondige wijze vlekken op spiegels, glas, keukenapparatuur en in de badkamer te lijf zonder daar een arsenaal aan schoonmaakmiddelen voor in te zetten. Geen gesjouw met allesreinigers en zware emmers water. Je trekt je handschoen aan, maakt de grove zijde een beetje nat en je reinigt en ontvet het oppervlak door er overheen te wrijven. Keer de handschoen om en laat met de fijne zijde de boel lekker glanzen. Super easy! Even kijken hoe het werkt?


GLAS EN SPIEGELS | STALEN OPPERVLAKKEN | KERAMISCHE OPPERVLAKKEN EN TEGELS

blog-schoonmaak-handschoen-keramisch

Glas en spiegels

Voor veel mensen een bron van ergernis: vlekken op je spiegel. Dan mag de hele badkamer in het chloor staan, vlekken op een spiegel zijn een smet op de schoonmaakziel en laat zelfs blinkend sanitair smoezelig voelen.


Laten we er de grijze handsschoen voor glas en spiegels bij halen. Ultra Microfiber GLASS® is een handschoen die glazen oppervlakken als tafels en werkbladen reinigt en verzorgt. Het is geschikt voor het verwijderen van vetvlekken en weer glanzend maken van vensters, spiegels, keramische kookplaten of andere oppervlakken.


De handschoen reinigt glas met een beetje water, laat geen sporen achter en veroorzaakt geen krasjes.

Stalen oppervlakken

Staal heeft een strakke en hygiënische uitstraling. Vandaar dat een koelkast, een koffiezetapparaat en veel ander huishoudelijke apparaten vaak stalen onderdelen bevatten. Nadeel van staal is dat je er snel vingers en vuil op ziet. Speciaal voor het dagelijks reinigen van staal ontwikkelden we Ultra Microfiber STAINLESS STEEL®, de onderhoudshandschoen voor oppervlakken van staal, geborsteld staal, chroom, aluminium en rvs.


Het is geschikt voor het verwijderen van vetvlekken en weer glanzend maken van de koelkast, de oven, de koffiemachine of andere oppervlakken, zonder deze te beschadigen.

blog_-schoonmaakhandschoenen-staal2
blog-schoonmaak-handschoen-glass2

Keramische oppervlakken en tegels


Dof geworden wandtegels in de douche? Een gladde vloer in de badkamer door vet- en zeepresten? Ultra Microfiber CERAMICS & TILES® is een handschoen die keramische oppervlakken en tegels reinigt en verzorgt.


Het is geschikt voor het krasloos verwijderen van vetvlekken en het weer glanzend maken van de badkuip, de wastafel, de douche, tegels en andere oppervlakken.

Minder belastend voor het milieu

Al onze handschoenen zijn geschikt voor dagelijkse, snelle en efficiënte reiniging. Schoonmaken was nog nooit zo ontspannen en leuk. Trek die handschoen aan en maak alles lekker schoon! En het mooie is ook nog eens dat je met de handschoenen het milieu minder belast. De handschoenen, die gedurende meerdere maanden hergebruikt kunnen worden, hebben immers geen reinigingsmiddelen nodig. Alleen een paar druppels water is voldoende. Oh ja nog iets moois: de handschoen is wasbaar op 40°C! Zwaaien maar!

EEN SCHOONMAAKHANDSCHOEN VOOR ELK TYPE OPPERVLAK

De beste producten voor een grondige schoonmaak

microfiber-gloves-glass-schaduw

Microfiber Glove Glass


De Hagerty Microfiber Glove Glass is een handschoen die glazen oppervlakken als tafels en - werkbladen reinigt en verzorgt. Het is geschikt voor het verwijderen van vetvlekken en weer glanzend maken van vensters, spiegels, keramische kookplaten of andere oppervlakken.


De handschoen reinigt glas en spiegels met een beetje water, laat geen sporen achter en veroorzaakt geen krasjes. De handschoen is geschikt voor dagelijkse, snelle en efficiënte reiniging.

microfiber-gloves-stainless-steel-schaduw

Microfiber Glove Stainless Steel


De Hagerty Microfiber Glove Stainless Steel is speciaal ontwikkelt voor oppervlakken van staal, geborsteld staal, chroom, aluminium en rvs. Het is geschikt voor het verwijderen van vetvlekken en weer glanzend maken van de koelkast, de oven, de koffiemachine of andere oppervlakken, zonder deze te beschadigen.


De handschoen reinigt oppervlakken van staal en aluminium met een beetje water, laat geen sporen achter en veroorzaakt geen krasjes. De handschoen is geschikt voor dagelijkse, snelle en efficiënte reiniging.

microfiber-gloves-tegels-schaduw

Microfiber Glove Tiles/Ceramics


De Hagerty Microfiber Glove Tiles & Ceramics is een schoonmaakhandschoen die keramische oppervlakken en tegels reinigt en verzorgt. Het is geschikt voor het verwijderen van vetvlekken en weer glanzend maken van de badkuip, de wastafel, de douche, tegels en andere oppervlakken.


De handschoen reinigt tegels en keramische oppervlakken met een beetje water, laat geen sporen achter en veroorzaakt geen krasjes. De handschoen is geschikt voor dagelijkse, snelle en efficiënte reiniging.

parel-header-v5

LEES ALLES OVER PARELS IN ONS NIEUWE BLOG!

leer-tas-v3

HOE ONDERHOUD JE JE FAVORIETE LEREN ACCESSOIRES?

Meer weten over deze super fijne schoonmaakhandschoenen of andere schoonmaakmiddelen van Hagerty?

Neem gerust contact met ons op, we helpen. je graag! Hagerty, blijf genieten.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: