header-koken-tafelzilver-kopieren

UW BESTEK EN TAFELZILVER LATEN GLANZEN

Schoonmaken van zilveren bestek, tafelzilver en keukenblad

Uw zilveren bestek en tafelzilver zien na verloop van tijd letterlijk zwart van de oxidatie en hebben geregeld onderhoud nodig. Vetvlekken en etensresten op uw keramische keukenblad en inductie kookplaat maakt u dagelijks schoon. Of u uw geliefde kookspullen nu elke dag of regelmatig reiniging nodig heeft, de schoonmaakproducten van Hagerty bieden uitkomst en bestaan onder meer uit pasta’s, baden, zakken en lotions. 

Reinigen van tafelzilver, zilveren bestek, kookplaat en keukenblad

tafelzilver-1

Tafelzilver schoonmaken

Zilveren en verzilverde schalen, kandelaars en vazen zijn een sieraad voor de feesttafel. Zilver vraagt om geregeld schoonmaken. Oxidatie maakt immers dat uw terrine of cloche na verloop van tijd letterlijk zwart zien. Voor uw tafelzilver hebben we een uitgebreid assortiment van veilige en beschermende schoonmaakmiddelen.

bestek-reinigen

Bestek reinigen

Met zilveren bestek geeft u uiting aan uw uitstekende smaak. Al eeuwenlang staat het gebruik ervan voor luxe. Zilveren couverts werden bij erfenis gepoetst en verdeeld onder familieleden. Met onze reinigingsmiddelen kunt u blijven genieten van uw lepel, mes en vork en stelt u het veilig voor een volgende generatie.

opbergen-zilver

Zilver opbergen

Oxidatie maakt dat zilveren bestek en voorwerpen regelmatig letterlijk zwart zien. Met de hoezen van Hagerty bergt u uw kostbare tafelzilver en bestek professioneel op. Uw zilver behoudt glans en kleur en is direct klaar voor gebruik zonder eerst te moeten poetsen.

Keuken en onderhouden

Na een gezellig etentje ziet de keuken er soms uit alsof er een heuse veldslag heeft plaatsgevonden! Etensresten en vetvlekken op de keramische keukenblad of inductie kookplaat moeten snel en doeltreffend schoongemaakt worden. Ook op het chroom van uw espressoapparaat 'zitten vette vingers’. Voor het reinigen van keukenblad, keukenapparatuur en kookplaat hebben we een keur aan veilige en professionele schoonmaakmiddelen.

koffie-4

Wij houden je graag op de hoogte van (exclusieve) kortingen, nieuwe producten, praktische schoonmaak tips en nog véél meer. 


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling in onze webshop!


Alvast meer lezen over het verzorgen van je favoriete sieraden of zilverwerk?! Kijk dan eens op onze blogpagina!

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: