sieraden-horloges-accessoires-header

UW SIERADEN VEILIG SCHOONMAKEN

Hoe reinigt u zelf uw sieraden veilig en professioneel?

Voordat u uw sieraden gaat schoonmaken, is het belangrijk om te weten van welk materiaal uw sieraden zijn gemaakt. Niet ieder schoonmaakmiddel is namelijk geschikt voor het reinigen van elk sieraad of juweel.

Sieraden en juwelen schoonmaken

goud-5

Goud schoonmaken

Voor het schoonmaken van uw juwelen of uw horloge van goud, witgoud of roségoud hebben we een specialistische collectie schoonmaakmiddelen zoals een dompelbad en geïmpregneerde doeken.

zilver-reinigen

Zilver reinigen

Wilt u snel uw zilveren of verzilverde sieraden schoonmaken en de glans geven die ze verdienen? Voor het professioneel reinigen van zilver hebben we een geïmpregneerde schoonmaakdoek, kleinere doekjes en een schoonmaakmiddel.

edelsteen-laten-glanzen

Edelstenen laten schitteren

Bent u op zoek bent naar een diepe reiniging en onderhoud van uw gouden of platina juwelen met edelstenen als diamant, saffier of robijn? Onze reinigingsproducten verwijderen ook oxidatie, schadelijke transpiratie, cosmetica en parfum op zorgvuldige wijze.

halfedelsteen-reinigen

Halfedelstenen reinigen

Een ring, armband of ander sieraad met een opaal, smaragd, koraal of turkooiz kunt u het beste schoonmaken met ons dompelbad of schoonmaakdoek. Voor een diepe reiniging en onderhoud van uw kostbare stenen. Beschermend en zuiverend. 

parels-2

Parels schoonmaken

Bent u de trotse eigenaresse van een parelcollier of een ander sieraard met parel, zoals een ring? Dan weet u dat de juiste en veilige reiniging van uw parels deze weer doen glanzen.

kristal

Kristal, glas, zirkonia laten glanzen

Ook sieraden met glas, zirkonia en kristal, zoals een broche, halsketting en oorbellen hebben verzorging nodig. Voor de reiniging ervan ontwikkelden we aparte lijn schoonmaakmiddelen die ze weer laten glanzen.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met onze experts. Zij helpen u graag het juiste schoonmaakmiddel voor de reiniging van uw sieraden en juwelen te vinden.


horloge-v1

Horloges

“Dit vintage horloge heeft een wijzerplaat in ivoren kleurstelling met goudopdruk en combineert ruige esthetiek met de elegante designelementen van weleer.” Aandacht voor vakmanschap en tijdloos design is gelukkig meer dan een lifestyle.

Onze schoonmaakmiddelen zijn gemaakt van verfijnde ingrediënten voor diepe reiniging, maar uiterst delicate behandeling.

leren-tas

Accessoires

"Een designer bag is zoveel meer dan een tas. Het is een investering, een mode-icoon en fashion statement in één." Zo'n tas hoort volgens Hagerty niet in een kluis, maar om uw schouder. De natuurlijke wassen in onze leercrème en leerspray reinigen het leer en houden het glanzend. Wanneer u op deze manier het leer van uw geliefde accessoire(s) onderhoudt, heeft u er nog lang plezier van. 

Wellicht vindt u deze producten ook interessant

Producten worden geladen

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: