TAPIJT, TEXTIEL, VLOER REINIGEN

Schoonmaken vloer, tapijt en textiel

Alles waar u uw vloer en muur mee kunt bedekken, heeft onderhoud nodig. Of het nu marmer, hardsteen, beton, keramische tegels, staal of glas is. Vuil, kalk- en vetvlekken hopen zich op en moeten worden schoongemaakt. 

Een glas wijn over de bank? Een vetvlek op die nieuwe fauteuil? Een ‘ongelukje’ met een huisdier op uw geliefde vloerkleed? Met Hagerty heeft u altijd een veilig en professioneel schoonmaakmiddel in huis om snel uw vloer, meubels en tapijt te reinigen. 

meubelstof-3

Gestoffeerde meubels

Heeft u een kussen, fauteuil of bank die is gemaakt van een fijne meubelstof zoals zijde of wol? En moet die nodig schoongemaakt worden? Gebruik dan niet zomaar een schoonmaakmiddel, maar één die past bij die stof. Met maar liefst acht verschillende schoonmaakproducten is er altijd een geschikt Hagerty product dat stof en vuil van uw meubel verwijdert zonder de oorspronkelijke textuur of kleur van de stof aan te tasten.

vloeren-21

Harde vloeren & natuursteen

Alles waar u uw vloer en muur mee kunt bedekken, heeft onderhoud nodig. Of het nu natuursteen is zoals marmer, hardsteen of zandsteen. Of een houten visgraat vloer, laminaat of parket. Vuil, kalk- en vetvlekken hopen zich op en moeten worden schoongemaakt. De schoonmaakproducten van Hagerty zorgen voor reiniging en onderhoud van uw vloer. 

handschoenen-5

Schoonmaak

handschoenen

Een handschoen waarbij u snel en efficiënt glas, roestvrij staal of keramiek schoonmaakt? Vetvlekken en vingerafdrukken die met één streek weg zijn? Hagerty's schoonmaakhandschoenen zijn eenvoudig in gebruik en geven een mooie glans zonder enig chemisch middel. Omdat alleen een paar druppels water voldoende zijn, draagt u bij aan een beter milieu.

Tapijten & vloerkleden

Met een professionele vlekkenreiniger, de sproei- en zuigmachine Hagerty BLUE H en verschillende shampoos, waaronder een droogshampoo, hoeft u nooit meer te schrikken van een vlek in uw vloerkleed of oosterse tapijt. Onze veilige schoonmaakproducten verwijderen stof en vuil, nemen nare geuren weg en frissen vezels op.

vloerkleed-vlekken-hond-5

Wij houden je graag op de hoogte van (exclusieve) kortingen, nieuwe producten, praktische schoonmaak tips en nog véél meer. 


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling in onze webshop!


Alvast meer lezen over het verzorgen van je favoriete sieraden of zilverwerk?! Kijk dan eens op onze blogpagina!

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: