quasar-header-v45

Quasar design

Quasar maakt prachtige kroonluchters en raadt iedere bezitter van hun prachtige designs de producten van Hagerty aan. Quasar stelt zich in dit blog graag even aan u voor en geeft tips voor het onderhoud van hun betoverende armaturen.


‘Design is de taal die we allemaal begrijpen’. ‘Onze ontwerpen, onze producten, onze oplossingen moeten iets creëren: een sfeer in een ruimte, een wow-ervaring, een persoonlijkheid uitdrukken. Al onze producten hebben een uniek karakter. In hun vorm, gebruikte materialen, afwerking of in de combinatie. Het zijn uitspraken; soms nadrukkelijker, soms subtieler, maar altijd iets zeggend. Wij zijn gedreven om uitdrukking te geven, door middel van design.


WAT WE DOEN | WAAROM WE HET DOEN | HOE WE HET DOEN

project-v2

WAT WE DOEN

Wij maken iconische verlichtingsoplossingen die opvallen. Voor residentiële klanten, bedrijven en architecten over de hele wereld. Lampen, kroonluchters, armaturen en ophangingen.


Stuk voor stuk ontworpen en vervaardigd om een ​​unieke, tijdloze, hoogwaardige verlichtingservaring te bieden en karakter te tonen.

Waarom we het doen

We zijn er trots op deel uit te maken van een traditie aan iconisch licht ontwerp. Het is zowel ambacht als kunst. Voor ons is verlichting meer dan alleen licht. Het gaat om het tonen van karakter, het maken van een statement. Soms overdreven, soms subtieler. Maar altijd uniek.

Wij zien verlichting niet alleen als een goed gemaakt product, maar een ware beleving. Elke keer dat je het gebruikt, elke keer dat je het ziet. Het gaat om persoonlijkheid. Niet alleen in het armatuur zelf, maar ook in de ruimte waarin deze zich bevindt.

mira-brons

Mira (messing)


Asfour-kristallen schitteren in deze transparante structuur. Deze elegantie maakt de kroonluchter tijdloos.

moonlight-aluminium

Moonlight (aluminium)


Een mooie sfeer wordt gecreëerd door het prachtige maanlicht. Door slim materiaalgebruik krijgt de lamp een luxe, maar toch mysterieuze uitstraling.

quasar-pollux

Pollux (nikkel)


Onze filmster, deze architectonische lichtsculptuur is vereeuwigd in de Netflix origional: ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ met Daniel Craig in de hoofdrol.

HOE WE HET DOEN

We werken met gerenommeerde internationale ontwerpers, die tijdloze esthetiek gebruiken om op te vallen met lampen die karakter uitstralen.


Wij zien verlichting als een ambacht. Elk product wordt in eigen huis ontwikkeld en met de hand gemaakt. Wij maken gebruik van eerlijke, robuuste, duurzame en tijdloze materialen als aluminium, messing, brons en glas. Elk ontwerp is modulair: met de hand afgestemd op de ruimte en het gebouw waarin deze zich bevindt.


Wij zijn een familiebedrijf uit Nederland, met meer dan 30 jaar ervaring in verlichting. Wij waarderen relaties boven transacties, en kwaliteit boven kwantiteit. Door deze ervaring weten wij tijdloze, iconische producten te maken voor de behoeften van vandaag.


project-v1

Kwaliteit in alles wat we doen

Wij geloven in kwaliteit als een meerwaarde, als een houding en een voortdurend streven. Kwaliteit heeft te maken met aandacht geven. Voor ons strekt kwaliteit zich uit tot alle aspecten van ons bedrijf. Uit samenwerking met gerenommeerde ontwerpers. Van vakmanschap in onze eigen productie. Vanuit ons klantadvies en serviceniveau. De materialen die we gebruiken tot de eindproducten. En zo ook het onderhouden van onze armaturen. Kwaliteit heeft echte waarde.

 

Bij Quasar streven we naar een high end uitstraling. Het onderhoud en duurzaamheid van de armaturen zien wij dan ook als prioriteit. Voor reinigingsmiddelen zochten we een bedrijf dat ons hierin kon adviseren. Hagerty was deze partij. Met vakkundig advies hebben we diverse producten van hen uitgeprobeerd en gebruiken en leveren wij nu standaard deze producten voor het onderhoud van onze armaturen.

quasar-at-work-v3

Onze materialen zijn vaak onbehandeld. Door invloed van lucht en vocht worden deze steeds doffer of zwarter door oxidatie. Soms is dit een gewenst resultaat, maar vaak ook niet.

quasar-at-work-3

Met de Hagerty doeken kun je op een makkelijke manier zorgen voor je product zonder dat het beschadigd raakt. Door het meeleveren van zo’n Hagerty doek hebben onze klanten zo lang mogelijk plezier van hun prachtige armatuur.

Verzorgen met Hagerty

De speciaal geïmpregneerde doeken zijn gemaakt van 100% katoen. Het reinigt zachtjes en biedt meerdere weken antioxiderende en antibacteriële bescherming. Dankzij natuurlijke oliën en de geoptimaliseerde structuur van het oppervlak heeft het een gladmakend effect op metalen en maakt het ze beter bestand tegen nieuwe corrosie. Het zorgt voor een pareleffect, geeft glans en straalt weer terug. Het schoonmaken is op deze manier erg makkelijk en geeft direct het gewenste resultaat.

De ideale producten op een rij

stainless-steel-cloth

Stainless Steel Cloth


Geïmpregneerde katoenen doek voor het verwijderen van aanslag, reinigen en opfrissen van materialen van staal en roestvrij staal.


De doek geeft uw kostbare lampen, horloges en accessoires hun oorspronkelijke glans terug.

copper-duster

Copper, Brass & Bronze Duster


Geïmpregneerde katoenen doek voor het verwijderen van aanslag, reinigen en opfrissen van materialen van koper, messing en brons.


De doek is gemakkelijk in gebruik en veroorzaakt geen microkrasjes.

white-metal-duster2

White Metal Duster


Geïmpregneerde katoenen doek voor het verwijderen van aanslag, reinigen en opfrissen van materialen van staal, RVS en chroom.


De doek is veilig te gebruiken voor het onderhouden en schoonmaken en geeft direct resultaat.

quasar-slider-12a
quasar-slider-11a

Deze blog is geschreven door Quasar Holland. Voor meer informatie en inspiratie verwijzen we je graag door naar hun eigen website www.quasar.com

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: