blog_-multimedia-v2

Mobiele apparaten reinigen

Als specialist in het reinigen van kostbaarheden, hebben we het bij Hagerty graag over “the finer things in life”. Wij houden van luxe! En met de finesse waarmee we al 70 jaar schoonmaakproducten voor edelstenen en edelmetaal maken, hebben we ook reinigingsproducten ontwikkeld voor producten die je dagelijks gebuikt, zoals tablets, smartphones en andere multimedia. En daarmee moeten we het in dit blog toch even met je hebben over wat onfrissere zaken…


WIST JE DAT? | BACTERIËN OP JE SMARTPHONE | DE JUISTE PRODUCTEN

Lekker fris?

Wat dacht je van deze? Even op je telefoon scrollen terwijl je op het toilet zit, herkenbaar? Maar liefst 64 procent van de Nederlandse bevolking maakt zich hier wel eens schuldig aan, blijkt uit onderzoek van internetbedrijf NordVPN. Dat het belangrijk is om het toilet regelmatig schoon te maken, weten we allemaal. Maar wanneer haal je eigenlijk een doekje over je telefoon? In dit blog geven we antwoord op deze en nog meer zaken!

blog-multimedia-rijc-telefoon

WIST JE DAT?!

Je wilt het misschien niet weten, maar op elke vierkante centimeter van jouw smartphone zitten 2.000 tot 4.000 bacteriën.


Dit zijn vooral huidbacteriën en bacteriën uit je mond of luchtwegen. ‘Er zitten meer bacteriën op een smartphone dan op andere gebruiksvoorwerpen,’ zegt Ruben Janssen, bioloog bij wetenschapsmuseum Micropia.

Bacteriën op je smartphone

Volgens arts-microbioloog infectiepreventie van het Universitair Medisch Centrum Groningen Andreas Vos is het helemaal niet zo eenvoudig om het aantal bacteriën op een smartphone te bepalen: ‘Het precieze antwoord is tot op heden niet bekend,’ aldus dokter Voss. ‘Maar de meest voorkomende bacterie die op voorwerpen zoals smartphones gevonden wordt, zijn inderdaad huid micro-organismen.’


Smartphone, tablet en beeldscherm, game console schoonmaken, welke is het viest?

blog-multimedia-rijc-voorkant-v3

scherm


Goed nieuws: volgens wetenschappers is de oppervlakte van het scherm van je tablet en smartphone zó glad, dat micro-organismen weinig kans hebben om zich eraan te hechten. De meeste organismen zijn binnen een uur van je scherm af.

blog-multimedia-rijc-achterkant

achterkant


De achterzijde van je smartphone of tablet is vaak minder glad en gemaakt van een ander soort materiaal.


Ook hebben veel van ons een hoesje rondom hun device. Daar kunnen bacteriën soms dagen blijven zitten! Dat brengt geen gezondheidsrisico’s met zich mee, maar is wel heel onhygiënisch.

blog-multimedia-rijc-bovenkant-v1

onderkant


Knopjes, het geluidsricheltjes, het microfoontje op je telefoon.. Overal waar kleine uitsparingen zijn, hopen bacteriën zich eenvoudig op.

blog-multimedia-rijc-gameconsole-v1

game console


Even een zakje chips tijdens het gamen, snel naar het toilet tijdens Fortnite? Game consoles zijn supervies!

JE SCHERM, MOBIEL EN TABLET SCHOONMAKEN MET HAGERTY

De beste producten voor het reinigen van multimedia


Je vraagt je toch af waarom veel mensen ervoor kiezen om iets dat ze zo vaak gebruiken, zo weinig schoon te maken. Wat je wel moet doen? Wij ontwikkelden Multimedia Spray®, dé spray voor het reinigen en onderhouden van beeldschermen van tablets, telefoons en computers. Vette vingers op je scherm haal je voortaan eenvoudig weg met onze High Tech Cloth®. Maar niet alleen je beeldscherm, ook glas, kristal en meubels en voorwerpen van polycarbonaat maak je met dit doek moeiteloos schoon. Alle schoonmaakproducten voor tablet, mobiel en beeldscherm vind je op deze overzichtspagina. Kortom, waar wacht je nog op?

multi-media-spray

Multimedia Spray

HYGIENISCH SCHOON


De Hagerty Multimedia Spray is een spray voor het reinigen en onderhouden van mobiele telefoon-, tablet- en laptopschermen. Dit product reinigt, verzorgt en verwijdert alle vetsporen en vingerafdrukken van schermen.


Let op! Niet geschikt voor televisieschermen.

Multimedia Spray onderhoudt schermen, beschermt het behandelde oppervlak en heeft een antistatische werking. Het reinigen is eenvoudig, geeft onmiddellijk resultaat en veroorzaakt geen krasjes of afdrukken op de schermen. Telefoons, computers en tablets worden weer prachtig en hygiënisch schoon.

high-tech-cloth

High Tech Cloth

VEILIG REINIGEN EN VERZORGEN


De Hagerty High Tech Cloth is een geïmpregneerde katoenen doek voor het reinigen en verzorgen van kwetsbare oppervlakken, zoals het beeldscherm van tablets, telefoons en computers, maar ook glas, kristal en voorwerpen en meubels van polycarbonaat.


Geschikt voor een snelle en efficiënte dagelijkse reiniging, het verwijderen van alle vetsporen en vingerafdrukken zonder het gereinigde oppervlak te beschadigen. Kan gebruikt worden als zachte doek voor het aanbrengen van Multimedia Spray, High Tech Plastic Care of Crystal Clean.


De extra zachte microvezeldoek zorgt dat meubilair en andere vuile voorwerpen weer glanzen. Het zeemleer beschermt tegen vuil en verwijdert dit van alle beeldschermen en accessoires van kristal of glas en van meubels van polycarbonaat.

anti-static-duster

Anti Static duster

MET ANTI STATISCH EFFECT


Krijg je ook wel eens een statische schok als je de TV aanraakt? Die schokken ontstaan door een verstoorde balans tussen protonen en elektronen en komt geregeld voor bij het schoonmaken van plastic voorwerpen, gelakte oppervlakken en beeldschermen van laptop, televisie en computer.


De anti static duster is een schoonmaakdoek van 100% katoen, geïmpregneerd met een speciale Hagerty-formule op basis van natuurlijke oliën en heeft een antistatisch effect.


De doek is antibacterieel en ideaal om te gebruiken na een normale schoonmaakbeurt om een antistatisch effect en een mooie glans achter te laten. De doek heeft tevens een waterafstotend effect en beschermt tegen stofafzettingen.

ECHT WAAR!!

Nederlanders besteden 5,5 uur per dag achter een scherm. Drie uur en 9 minuten worden aan een computer- of tabletscherm gespendeerd. De mobiele telefoon krijgt gemiddeld 2 uur en 21 minuten aandacht per dag. Dat blijkt uit onderzoek van TEAM LEWIS in samenwerking met marktonderzoeksbureau GWI.

blog-multimedia-rijc-telefoon-v3
parel-header-v5

LEES ALLES OVER PARELS IN ONS NIEUWE BLOG!

leer-tas-v3

HOE ONDERHOUD JE JE FAVORIETE LEREN ACCESSOIRES?

Bedenk bij alles : ‘5,5 uur per dag, dat is 40 uur per week : een werkweek! Die schermen kunnen best eens een poetsbeurtje gebruiken!’ 

Hagerty, blijf genieten.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: